Annonssamarbete Motivation.se + Framfot

6 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör

Du föds inte till chef, projektledare eller HR-person. Med självinsikt, mod och utbildning utvecklas du i rollen.

Utbildning | Ledarskap | Framfot | FEB 2021

Vågar du ta steget och bli bäst på det du gör?

Vågar du ta steget och bli bäst på det du gör?

Oavsett vilken roll du har så handlar framgång i slutändan om att vara dig själv. Att använda dina styrkor och ta vara på dina utvecklingsmöjligheter. Just det får du stöd i när du går utbildning hos Framfot. Självanalys, relevanta teorier och praktisk träning hjälper dig att både må och prestera ännu bättre i din yrkesroll.

Här är ett urval av Framfots mest populära utbildningar. Du väljer själv om du vill gå utbildningen på plats hos oss, eller på distans. Oavsett vad du väljer är vårt löfte till dig praktisk träning som ger resultat.

Så bygger du ett tryggt och uppskattat ledarskap

Det finns inte ETT rätt sätt att leda. Att bli en bra chef handlar om att hitta DITT sätt att leda. Exakt det får du göra i programmet Certifierad ledare – en chefsutbildning i tre delar. Du analyserar dig själv som ledare, får kunskap och verktyg för att bygga starka team och tränar praktiskt på det coachande ledarskapet. Kopplingen till din egen vardag går som en röd tråd genom hela utbildningen. Det gör att du får viktigt jobb gjort under utbildningsdagarna – och att du lägger en bra grund för att din nya kunskap ska sitta i länge. Win-win!

Bli Certifierad projektledare

Vilken är din superkraft som projektledare? Att vässa dina projektledarskills kan dels handla om att du lär dig nya verktyg och arbetssätt för bättre struktur och flexibilitet. Dels om att öka din kompetens inom ledarskap – alltså hur du får en grupp att fungera, må bra och prestera på bästa sätt, även under förändring. Det, och lite till, får du lära dig och öva praktiskt på i programmet som gör dig till Certifierad projektledare.

Praktisk träning för mer framgångsrika projekt

Att gå en kurs i projektledning kan ge dig den lilla extra kraft som behövs för att driva projekt hela vägen in i mål. I utbildningen Projektledning i praktiken får du, med stöd och coachning av vår grymma utbildare, jobba praktiskt med ditt eget projekt. Under utbildningen lär du dig bland annat att leda projekt till framgång på utsatt tid, och hur du ska göra för att få alla i gruppen att styra mot samma mål.

Lär dig att leda framgångsrikt utan att vara chef

Att som chef leda arbetet framåt är både roligt och svårt. Att leda utan att vara chef kan också vara roligt, och ibland ännu svårare! Nyckeln är att förstå vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra. Samt att rusta dig själv med både kunskap och självförtroende. Ett bra sätt att komma framåt är att fråga din chef och dina medarbetare (och varför inte dig själv?) om vilka förväntningar de har på dig. Skriv ned dem så du kan återkomma till dem när vardagen snurrar fort. Och boka in dig på en utbildning där du får stöd i att utvecklas utifrån just dina förutsättningar. Till exempel Leda utan att vara chef – som du kan gå på distans eller på plats hos oss på Framfot. Precis som alla våra utbildningar.

Fortfarande inte helt övertygad?

Här kan du läsa 9 bra anledningar till att gå ledarskapsutbildning.

Få tydliga resultat av din HR-utbildning

Vad behöver du arbeta med för att utveckla en starkare och bättre kultur i er verksamhet? En kultur som attraherar, utvecklar och behåller rätt talanger? Att jobba med human resources – HR – är ett fantastiskt sätt att få hjälpa andra att växa samtidigt som du själv utvecklas. I den här utbildningen i HR får du lära dig, och träna praktiskt på, verktyg och metoder i allt från konflikthantering till lönekartläggning. Du får ta del av de senaste rönen inom HR och blir coachad av en erfaren utbildare som själv jobbat med human resources. Dessutom tar du fram en checklista för systematiskt arbetsmiljöarbete och tränar på olika typer av kommunikation.

Utbildning i förändringsledning

Framfots bästa tips för lyckad förändringsledning: Kommunicera lagom mycket, börja göra (en sak i taget!) och fokusera på det positiva. I förändring är din viktigaste roll som chef eller förändringsledare att ge dina medarbetare förutsättningar för att göra sitt allra bästa. Praktisk träning grundad i aktuell forskning i ämnet får du i vår utbildning Förändringsledning. En av våra tidigare deltagare uttrycker det som att hon ”fick en injektion av kompetens”. Se henne berätta mer via länken.

Framfot

Följ företag:

  • Följ Framfot

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Utbildning
  • Ledarskap

Dela:

Vågar du ta steget och bli bäst på det du gör?

Boka utbildning nu och bli Guldmedlem, med fri tillgång till våra populära webbinarier. Tidsbegränsat erbjudande!

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill