Årets VD firar tio år

- Vi är så stolta över den uppmärksamhet vi har fått genom att rikta in strålkastarljuset på den betydelse en riktigt bra vd har för ett företag, säger Per Winblad, initiativtagare till utmärkelsen.

Ledarskap | Hållbarhet | Årets VD | ARTIKEL | FEB 2021

Utmärkelsen Årets VD arrangeras av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar.

Utmärkelsen Årets VD arrangeras av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar.

Under tio år har vi delat ut priser i syfte att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar. Det vill vi fira! Jubileumsåret kommer att fyllas med en rad spännande aktiviteter med start den 23 februari, och sedan avslutar vi med en stor gala den 11 november då vi också delar ut priset till årets vd:ar.

- Vi är så stolta över den uppmärksamhet vi har fått genom att rikta in strålkastarljuset på den betydelse en riktigt bra vd har för ett företag, säger Per Winblad, initiativtagare till utmärkelsen. Vi kan inte nog betona vikten av förebilder som är med och påverkar utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv.

Det är en unik situation som världen befinner sig i och vi tvingas alla leva i en osäkerhet av dimensioner vi aldrig upplevt tidigare. Längtan efter trygghet, empati och gemenskap är stor och nu är det dags för ett nytt ledarskap - vi behöver mänskliga ledare. Och det mänskliga kommer också vara temat som löper som en röd tråd genom hela jubileumsåret.

Spännande samtal med spännande människor

Den 23 februari direktsänder vi det första av sex webbinarier och först ut är ett samtal om det mänskliga ledarskapet. Vad innebär det att vara en mänsklig ledare, vad krävs för att addera lite mer mänsklighet på arbetsplatserna och varför har intresset för detta blivit så stort just nu? Vi utlovar spännande diskussioner med gäster som den välkända prästen och författaren Olle Carlsson och Kavlis vd Gerhard Bley. Moderator är Per Winblad och deltar gör även Pia Lanneberg, vd InnerBrand och tillika en av årets jurymedlemmar.

Ytterligare fem Årets VD webbinarier är planerade under året, så boka in följande datum; 25 mars, 22 april, 27 maj, 9 september och 29 oktober. Intressanta samtalsämnen och spännande gäster utlovas. Mer info kommer senare.

För mer information kontakta gärna:

Per Winblad, chefredaktör Motivation.se
Tfn: 070-756 58 74 eller e-post: per.winblad@motivation.se

Motivation.se är en digital mötesplats som vill inspirera och sprida kunskap till alla som är intresserade av arbetsliv och ledarskap. Vi har samlat några av Sveriges ledande experter, förebilder och forskare som frikostigt delar med sig av sin kunskap. Våra läsare och medlemmar finns främst på beslutande positioner inom privat och offentlig verksamhet. Med Årets VD och våra olika events vill vi skapa en grogrund för lärande och innovativt tänkande genom nätverkande, kommunikation och erfarenhetsutbyte.

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Ledarskap
  • Hållbarhet
  • Årets VD

Dela:

Årets VD 2021

Utmärkelsen Årets VD arrangeras av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill vi vara med och påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv.

Läs mer här

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill